Utsläpp :)


Mot Segersta!:D

Nu sitter jag i bilen på väg till Segersta för min ena syster ska tävla där med sin unghäst Cilantro i 6-års program. Lycka till till dem!! Vi är strax framme och eftersom att det är i Segersta så ska vi hjälpa till att anordna tävlingen för vi tävlar ju för Segersta. ;) kommer bli jätte kul! Carre och Almiro vilar idag för vi kommer hem runt 12 på natten ;) haha, tror inte att jag hinner rida då..!
Hejdå!


Karamell-outfit


Bästa!


Ny blogg

Hej!!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har börjat blogga på en annan blogg! Den heter eicdressyr.horseworld.se gå gärna in och titta! Jag bloggar tsm med Cornelia T Pettersson och Ida Janzon. Vi är tävlingskompisar och det är väldigt kull att blogga med dem. Jag kommer blogga här lite då och då, när jag hinner alltså. ;)
Ha det bra hörrni och kolla på nya bloggen!
Kram Eve!!♥

Mot Eskilstuna!

Nu sitter jag i bilen på väg till Eskilstuna. Är jätte taggad och Carre med. Det är tre domare i båda klasserna och tävlingen finns på equipe så man kan följa den. Det är tyvärr bara 2 placerade i klasserna men jag vill hällre få högre kval än placering. Jag har ett kval på 65,85%, ett på 65,3% och ett på 65,2%. Man behöver bara två över 65%.
 
Hejdå!

Tävling imorgon! :D

Ja imorgon är det tävling! Carre är riden, duschad, knoppad osv. Allt som ska göras innan tävling alltså. Jag red ett lite lugnare dressyrpass på honom, mkt lösgörande. Gjorde även lite 8m volter, enkla byten och skänkelvikningar. Så han tog alla skänklar och så. ;) han var jätte duktig och är väldigt nöjd med honom!
 
Imorgon är tävlingen i Eskilstuna. Första klassen är LA:4 som jag startar 10:21. Andra klassen är LA:P0 som jag startar 14:39. Är jätte, jätte taggad! Cornelia och Ida ska också vara där och tävla och det gör ju inte saken sämre precis ;) :D.
 
Nu ska jag ner och äta. Ha det bra!
Kram<3
 
 

Stallmys😘


Skrittarav!


Njuter av gräset!


Träning för Jeanna

I söndags var jag och tränade för Jeanna med Almiro!
Han var jätte fin och nu kommer det bilder:
 

Carres födelsedag!

Igår fyllde Carre 11 år och han fick ett par rosa framridnings skydd i present. Dem var riktigt snygga tycket jag!!


RSS 2.0