Träning på Segersta och tävling i Jönköping

Hejjjj! Igår var jag och Julia i segersta och tränade det gick väldigt bra och jag tränade mkt på framåtbjudningen. Han gjorde väldigt bra längningar i mellan traverna och det kändes jätte bra! Snart så ska jag mamma och pappa åka ner till Jönköping på nat. meeting. Det blir LA:4, LA:4 och LA:P0. Ska rida på tävlingsbanan senare ikväll oxå.
 
//Eve :)
 

På tiden att blogga

Har inte orkat blogga för har haft en massa saker att göra.
Orkar inte gå igenom allt ;)
Bara det att Frida har varit med på Nf SM. Hon vann en klass.! :D
Men idag red jag Carre på volten och det kändes verkligen jätte bra!
Jag tränade mest på saker från LA:P0 eftersom att jag ska tävla i Jönköping i hälgen.
Vi åker på fredag och jag ska tävla lördag och söndag.
På lördag är det bara LA:4 och på söndag är det LA:4 och LA:P0.
 
Bilderna som jag har fottat kommer inte upp så det får bli denhär: (det är Musse och Nixon)<3
 
 
 

Veckan i Skåne

Nu är jag hemma igen efter en hel vecka i Skåne.
Vi åkte tidigt på torsdagen och kom till Skåne ca kl 4-5 på eftermiddagen. Carre och Oki skulle stå hos Carres föra ägare. Sen åkte vi och åt middag och sov. På fredagen skulle vi tävla så vi gick upp vid ca halv 7 och åkte till stallet. Carre skulle starta runt kvart i 5 så han fick gå ut i hagen. Så åkte vi till tävlingplatsen med Oki. Han var jätte fin på framridningen och i traven på banan. I galoppen fattade han fel galopp och så. Sen åkte vi hem med Oki och tillbaka med Carre. På framridningen kändes det bra och på banan med. Jag hade missar men vi fick 62% Det var LA:2.
 
Nästa dag startade också Julia först, fast sist i sin klass ;) Julia hade bra känsla och det var bra på både banan och framridningen. Hon var 1p från placering! Sen skulle jag rida, lika sent som i den andra klassen. Det kändes ganka bra men dagen innan kändes bättre. 61% i LA:4. Både jag och Julia kom till B-final.
 
Sista dagen på derbyt red jag först. Jag var näst sist. Det kändes bra på banan och jag var nöjd efteråt.Jag hade fått 64% och ett till SM-kval!!:D Jag hade lika mkt procent som den som hade kommit tvåa men dom skiljde på allmänt intryck :( men jag var jätte nöjd med kvalet!! Julia gick det också bra för. Hon fick 67% och kom fema. Sen åkte vi ner till Falsterbo.
 
Dagen efter var måndag. Sillen hade kommit till Falsterbo dagen innan. Jag, Frida och pappa åkte ner til carre och Oki för att fixa i stallet och rida ut med Linneah. Vi hade tänkt att bada med dom men vi kom aldrig till sjön. :/ men det var kul att rida med Linneah!! Sillen skulle ridas på kvällen.
 
På tisdagen skulle Sillen tävla. Han fick 66% på en sån stor arena. Han gick vidare till final!Och dagen det var final fick han 68% och kom fema! Whoho!! Det var även samma dag som vi åkte hem på.
 
Igår ringde Jeanna till Julia och Sillen hade kommit med till Unghäst VM i tyskland/Verden!!!!! :D
Sååååååå kul det ska bli!
Det får bli bilder på Sillen och Carre<3 (dom är inte från Skåne) ;)
 
 
Igår red jag Gandalf, det gick jätte bra och jag är väldigt sugen på att ta över honom.
Nu har jag nyss duchat och red precis Carre. Han fick ta det lite lugnt idag. bara lösgöring och han fick jobba i lång och låg form.
 
 
 

Sova ZZZZZ....

Hej, ligger i sängen och bloggar. Imorgon ska vi ju till Skåne. Vi kommer åka ca kl 7 på morgonen. Det gick JÄTTE bra när jag tränade för Jeanna! Är så nöjd. Kommer kanske inte att blogga när vi är i Skåne, men isåfall är det fån mobilden. Ha det gott! /Eve:)

Snart åker vi til Skåne

Nu har jag nyss ätit frukost och fodrat hästarna. Senare idag ska jag och Julia träna ör Jeanna som jag skrev igår. Kommer att bli jätte kul! Och imorgon åker vi till SKÅNE!!:D Ska bli sååå kul! Carre och jag är jätte taggade till Dagstorp, Puss & kram från: Eve<3
 

Träningarna idag

Idag har jag först släppt ut hästarna med Julia och pappa för mamma och Frida skulle till Stockholm. Mamma skulle jobba och Frida skulle gå på grönan med en kompis. På förmiddagen packade jag och Julia till Dagstorp (derbyt) och så. Sen åt vi lunch och efter de skulle jag rida Alle (Almiro) och Julia Gandalf. Jag red Alle eftersom Frida var borta. Det gick jätte bra faktist, lite stark i galoppen men jag är ju inte så van vid honom och så. ;) Sen skrittade vi ut på Carre och Oki. Jag her köpt en "luva" till Carre som han ska ha på tävling och så satt han hade den på sig idag och han var jätte snygg i den. Den är grå med mörkrosa kant.
 
Imorgon ska jag och Julia träna för Jeanna eftersom det är dagen innan Dagstorp. Och vi åker ill Skåne på torsdagen fast vi tävlar på fre, lör och söndag. Och sen ska vi ju vara kvär där tills Falsterbo som Sillen ska vara med i. Jeanna ska tävla honom där.
Ha det så bra så hör jag av mig imorgon! Seeya     
Julias blogg: www.gojulia.blogg.se
 

RSS 2.0