Bästa killen!


Varm i hoven :'(

I fredags var vi i fältis för att träna för Uffe men då när jag red fram lite kände jag att carre var halt. :(
Han var varm i hoven och lite upp på benet.
Självklart red vi inte.
Han är varm i hoven och lite varm och svullen i benet.
Det är höger fram.
Vi tror att han kan ha trampat på en sten eller kanske har en hovböld.
Mamma har ringt hovslagaren och han ska nog komma under veckan.
Han får sova med nattbandage och så smörjer jag på kylbalsam på benet.
I fredags tog vi en hink med kallt vatten så vi skulle kyla hoven.
Hoppas verkligen att han bli bättre snart!!!
Och i helgen får vi se om vi kan vara med och tävla i Eskilstuna eller inte.
Det är på söndag det är tävling.
Men det viktigaste är att Carre mår bra och är frisk!!
Kram Evelina och Carette<3

Dagarnas träning

Hej, idag var jag först i skolan och sen cyklade jag hem och fixade med Carre. Han skulle longeras. Han var jätte duktig och var lydig förutom när han skulle fatta galopp. Då förstod han inte riktigt vad han skulle göra och så. Igår red jag Carre på banan och till en början var han jäätte stel men sen när jag lösgjorde honom mkt i låg form började han släppa efter och blev senare mot slutet väldigt lösgjord!
 
I lördags tävlade jag ju i lag. Det gick inte speciellt bra.. Vi hade jätte mkt missar och det var svårt att veta hur domaren dömde. Hon dömde ner mig och många fler och vissa som vi trodde skulle få jätte dåligt fick bra. Det var lite konstigt men det var bra för laget vann iaf! Nu har vi stor chans att gå upp till elit! 
Nu ska jag ut och kvällsfodra.
Kram<3
Julia och Sillen när de vann i Brolöten! www.gojulia.blogg.se
 

Nu kör vi!!


Tävling imorgon! :D

Ja, imorgon är det tävling i Köping då. Lagklass. Det är Lagtävlan för ponnyallsvänskan. Kommer bli jätte kul och jag är taggad till 1000%! Det finns equipe så man kanfölja. Idag red jag för första gången i år på utebanan. Det regnade jätte mkt och var ganska blött men underlaget var iaf bra och så. Carre är även schampad. Jag knoppar och fixar resten imorgon. Har packat typ hälften idag. Nu ska jag äta pizza.
Kram!<3
 
 

Uffe idag

Hej nu ska jag strax till skolan!
I eftermiddag ska jag till Uffe och träna.
Kommer bli jätte kul.
Igår tränade jag lite i fältis och han var fin.
Kan gå bättre men var ändå nöjd!<3
På lördag är det ju tävling i Köping med Div.1 laget.
Kommer också bli jätte kul.
Nu ska jag cykla, hörs kanske ikväll eller imorgon!
Kram

Blandat

Förlåt så jätte mkt för att jag inte har bloggat men har inte haft tid.
I helgen har vi varit i Gnesta/Brolöten för Julia och Sillen har tävlat det i 6-års program.
Dom vann båda klasserna!
 
Imorgon ska carre bara rida ut och på tisdag ska jag träna i fältis.
I helgen är det tävling i Köping.
Omg2 i Div1.
Kommer bli jätte kul!
I laget är jag, Filippa, Greta och Klara med och rider.
 
Nu ska jag verkligen försöka bättre mig och blogga oftare!
Kram Eve!
 

Träning, tävling

Idag var jag i fältis och tränade lite. Carre var väldigt stel i höger sidan från början så jag jobbade mkt med det. Jag red även igenom LA:P0 och det kändes bra. Jag red inte så länge, ca 30-40 minuter men jag ville ta det lite lugnt med honom eftersom det var tävling i helgen. Jag vann klassen som var på lördag på 65,23% och det kändes väldigt bra :) i söndags gick det också bra men inte riktigt lika, hade kunnat gåtte bättre om man säger så ;) men vi kom iaf tvåa i båda dom klasserna. Första klassen var en LA:4 på 63% och andra klassen LA:P0 på 61% trodde jag skulle få mer faktist! Ha det bra!


En vinst, två andraplatser!

Vann även två stycken morgonrockar till..! Har tre likadana nu;)

Nytt och träning

Igår var vi ju och kollade på sadel i Strömsholm och vi hittade en jätte bra! Det är en Morris and Nolan, begagnad men vi fick den för ett bra pris, den låg jätte bra på Carre, den var super skön osv! Allt var helt enkelt bra. När jag provade sadel red jag bara i ca 10-15 min så vi åkte direkt till Fältis och tränade lite. Eftersom att det är tävling i helgen och då vill jag ju gärna ha det nya sadeln. Han gick jätte bra! Vi gjorde mkt halter, övergångar, uppridningar och lite skänkelvikningar. Det fukade jätte bra och han var fin i formen. Otroligt rund och fin! Känns så bra inför helgen! Innan vi åkte till Fältis gick vi även in på hööks för att köpa nytt schabrak och nya lindor! Det var lite kul när jag hade fått en ny sadel och så! Det blev blå, jätte coolt på honom eftersom att han är vit. Och så köpte jag ett par marinblå ridstrumpor från JH kollektionen! Super snygga och dom kostade bara 25kr. Schabraket kostade 249? Tror jag och lindorna 129kr. Och i Strömsholm fans det en liten affär och där köpte jag ett jätte snyggt bling, bling nät till donuten som jag har när jag tävlar! Kommer kanske bild på det.

Bilden är på sadeln, schabraket och lindorna. Och Carre såklart ;)


Mot Uffe!

Nu sitter jag i bilen och är på väg till Uffe eftersom att det är träning och rida igenom lite program! Jag rider igenom LA:2 och LA:P0. Kommer bli jätte kul! Är jätte taggad till tävlingen i helgen.
Ha det bra!
Inlägget skulle laddas upp igår morgon men kommer upp nu ist! Det gick iaf jätte bra på träningen,och imorgon bär det av mot Strömsholm för sadelproving för stübben sadeln vi köpte låg inte bra på Carre så vi fick lämna tillbaka den. :( men det är ju bra så att han inte får ont i ryggen ändå. Nu ska jag sova för vi ska åka 07:30 imorgon...


Träning för Uffe imorgon

Har verkligen inte hunnit blogga men det har hänt en hel del sen sist!

Mentorstäning i Segersta!
Almiro gick omkull så jag "ramlade" av.
Och jag har fått PÅSKLOV!

Det var väll det största som har hänt. Imorgon är det träning för Uffe hos honom så klockan är stöld på 06:00. Jag ska rida igenom LA:2 och LA:P0 då. Och på lördag och söndag är det tävling i Högbo! På lördagen är det LA:2 och på söndag är det först LA:4 och sen LA:P0. Det är nationellt och det finns startlistor uppe på equipe.com. Nu ska jag sova eftersom att det blir en tidig morgon! Bloggar väll imorgon om jag hinner då!


RSS 2.0