Tävling i Uppsala

Hej! Sitter i bilen och är på väg hem från en hästtävling. Jeanna tävlade en unghäst klass på Cilantro. Dom vann på 73,4% och kvalade bl.a. Till Flyinge, väldigt nära för att kvala till Falsterbo! Stigis var oxå där och tävlade, fasst bland 6-åringar och med sin ena häst Bosse. Dom fick 80,2%! dom leder just nu! /Eve!

Nu är jag tbx!

Slutade vid 12 som jag skrev förut ;)
Har nyss pluggat och så.
Jag och Frida ska snart ner till stallet och rida!
//Eve

Ska snrt till skolan

Orkade inte blogga igår för Julia och Frida var och tävlade.
Denhär veckan sluter jag 12 alla dagar!!! :P
Det är typ samtalsvecka ;)
Bloggar nog mer senare på eftermiddagen.
Ska rida Carre då oxå!<3

//Eve :D

Blandat

Har inte orkat blogga.. Igår var det jääääätte varmt! OCH jag skulle träna för Uffe. Men det var kul! Tränade lite på skolor, skritt piruetter typ. Sen gick jag och Julia ner till väran brygga nere vid ån och badade. Badade var kanske och ta i, men vi doppade oss! Det var ganska kallt! Sen låg vi och solade en stund. Har nyss städat mitt rum. Uppdateringen ska bli bättre! ;) Ha det gott! //Eve

Kom nyss..

In från stallet. Vi släppte ut hästarna och fixade i stallet och så. Cyklar till skolan vid 5 i 8 för er som undrar ;) Tänkte ladda upp bilderna från Segersta och Mantorp till bloggen men det gick inte. :( Ska prova senare idag med om jag hinner ;) Ha det bra! /Eve :)

Pluggg

Sitter och pluggar.. Bye!


Godmorgon :)

Ska snart äta frukost. Så hinner inte blogga så mkt. Bloggar nog mer på eftermiddaggen. Carre ska vila idag med. Det regnar :( Men igår var det jätte varmt! Man kunde ha shorts på sig! Men nu ska jag gå! //Eve:)

Tävlingen i Mantorp

Hej o Hopp!

Vi kom hem vid ca 7 på kvällen igår.

Dag 1: Vi åkte hemifrån vid ca 06:00. Det tog 5 timmar dit. Första klassen var en LA:2. På framridningen var han ganska fin. Red fram i ca 40 min. På banan skyggade han lite för ena hörnet och det gick inte så bra.. Vi fick 54%. Andra klassen var LA:4. Han var ganska ostadig på banan och hade några missar. Var mr nöjd med den än med LA:2:n. Vi fick 57% Sen åkte vi dit vi skulle bo. Det tog ca 30-40 min att åka. Det var bed and box typ. Man det roliga var att det var Sussi från Bullandö stallet som hade flyttat dit! Och vi visste inte det! ;D För i hagen såg vi att Kim stod där och så. Sen på kvällen åt vi thai mat och spelade biljard som fans där.

Dag 2: Vi vaknade runt kl 6 och fixade hästarna och åt frukost. Julia red först. Hon fick 78% i ungponny bedömning. Hon kom 2:a. Sen red jag fram och så. Han var jätte fin på framridningen!! På banan med. Vi fick ungefär 62% Var fötte nöjd med den klassen! Sen åkte vi hem och packade upp och fixade! Bilder kommer nog upp sen.

Det är bara 24 dagar till skolavslutningen och 25 dagar till min födelsedag!! :D

Träning+tävling

Hej!

Det gick jätte bra på träningen för Uffe idag!!!!
Red igenom LA:4 och det känndes oxå väldigt bra.
Imorgon bär det av till Mantorp vid kl 06.00
Det tar ca 5 timmar dit.
Mobilbloggar kanske där! ;)

Puss! /eve :D

image description

Träning för Uffe

Nu sitter jag i bilen och är på väg till Uffe. Vi är lite sena för det tar ca 1 timme dit och vi ska rida vid kl 9. Igår köpte jag ett par tyglar, ett spö och ett par svarta lindor. Så han har svart outfit idag ;) och jag vill ha tyglar med "klossar" på, så jag ska ha handen jämn. Och mitt rosa spö råkade jag glömma i Fältis och de var borta när vi kollade. Ha det bra! //Eve:D

På tiden att blogga?

Hej Hej! Har varit hemma idag, igår och i måndags. Idag känner jag mig lite bättre!!! Imorgon ska jag och Julia träna för Uffe för att vi ska till Mantorp och tävla på fredagen och lördagen. På fredagen ska jag tävla LA:2 och LA:4 och på lärdagden LA:4. Ni kan kolla på equipe sen om ni vill veta resultat. Kanske bloggar från mobilen, får se. Har nyss bakat lite chokladkakor. Dom var rätt goda! Idag ska jag bara rida lite lugnt på Carre. See ya /Eve

Godnatt

Ville bara säga Godnatt!<3

image description

sjuk, igen

Har inte orkat blogga för jag har varit sjuk och så.
Är hemma från skolan idag ör jag är förkyld.
Var de hela helgen oxå. :(
Blir kanske inte jätte bra uppdatering men aja!
See ya/eve

Regnit

Idag var jag i skolan och så.
Sen hämtade mamma mig för jag skulle til frisören.
Blev väldigt nöjd!
Ca 1-1,5 dm kortare.
Carre fick vila idag med för det var väldigt regnit. :(
Imorgon SKA jag rida!
Har pluggat rätt mkt så är ganska trött.
Ha en fortsatt trevlig dag!
/eve ;D



Sjuk ;(

Är hemma från skolan idag. Har ont i magen och mpr illa. :( Hoppas jag kan gå till skolan imorgon så jag inte missar så mkt. Ska mest av dels vila idag. JAG SOM VILLE RIDA UT IDAAAAAG! Men om man är sjuk så, aaa.
Ha det bra ni iaf. //Eve :)


Ont in my head!

Tjauba!

Idag när jag kom hem från skolan fick jag vääääldigt ont i huvudet. :(
Vilade en stund ute för det var väldigt varmt och skönt.
Sen vid ca kvart i 6 gick jag ut till stallet och red barbacka på ängen.
Tog det ganska lugnt.
Är ganska trött så jag orkkar inte plugga idag.

Ha det bra!
//Eve<333

Lovely<3333333333

Hej

Orkade inte blogga igår. Men idag gick det bra när jag tränade. Övade på det som jag gjorde i torstags. Men orkar seriöst inte blogga mera.. Imorgon har jag hemkunskap på elevens val hela degen om ni undrar. See ya /e


Träning för Uffe

Hejj! Som ni säkert vet var jag på fältis idag och tränade för Uffe Lind. Det gick väldigt bra! Tränade på övergångar, enklabyten och bakdelsvändningar typ. Han var jätte duktig! (Carre)

Nu ska jag snart gå och duscha. See ya :)

Blandat

Hejj! Igår hann jag inte blogga. Jag var i skolan och sen red jag på ängen med Carre. Jag tränade mkt på enklabyten, halter och bakdelsvändningar. Det gick bra när man hade tränat en stund. ;) Idag ska jag träna för Uffe vid 3 tiden. Ska bli jätte kul! :D Idag har vi städdag i skolan. ^.^ Och så ska vi ha prov på Europas länder.

See ya!!! :D

Tävlingen i Eskilstuna

Igår var ju jag och tävlade i Eskilstuna. På framridningen gick det väldigt bra och på banan hade vi en del missar men det blev totalt 58%. Jag är nöjd för att det var min första nationella tävling. Men jag visste nästan att enklabyterna, halterna och bakdelsvändningarna inte skulle bli toppen.

Min nästa tävling är Mantorp. Det är två dagar. Första dagen är det LA:2 och LA:4, andra dagen är det bara LA:4. Nu blir det hårdtrning på dom sakerna som inte gick så bra.
Ha det gott!!!

image description

RSS 2.0