<3

 
 

Träningen idag

Hej!
Idag var vi i fältis igen och tränade. Sadeln kändes bra idag med! Jag övade på samma saker som igår och på skolor. Han var väldigt fin idag med och gjorde skänkelvikningarna lite bättre. Jag gjorde också mycket tempoväxlinar i galoppen och han satte verkligen under sig och vr lätt i fram! Han var jätte duktig. Och sen när jag skritade av var det 2 stycken i ridhuset som sa att Carre såg fin ut! Jätte kul. Skriver mer imorgon om jag hinner, annar på onsdag! KRAM!

Träningen igår

Hej,
Nu ska jag skriva om träningen som var igår.
Vi åkte till fältis.
Jag hade sadeln som vi har på prov.
Den låg väldigt bra på honom, liite lång kanske.
Den var jätte skön och jag fick bra stöd och så med benen och sätet.
Den var lite för stor för mig fast inte mycket.
Vi tränade på skänkelvikningar, förvänd galopp, skrittpiruetter, mellantraver, enkla byten osv.
Han var jätte duktig och jag var väldigt nöjd!
Ett bra pass!

Länkbyte

Gå in på in kompis Wilmas blogg!
Den är jätte bra och rolig att läsa.
Den är ganska ny och läs, komentera, fråga och sprid den!
Kram!
 
http://wilmasbeauty.bloggplatsen.se/
http://wilmasbeauty.bloggplatsen.se/
http://wilmasbeauty.bloggplatsen.se/
http://wilmasbeauty.bloggplatsen.se/
 
 

Otroligt dålig uppdatering!

Hej!
Sorry för en jätte dålig uppdatering men har inte orkat blogga och så. Kommer försöka börja blogga mer nu. Igår var det lördag och mamma, pappa och Julia var i Segersta på lite mten och så red Julia Sillen hoa Jeanna. Han har varit hos henne för han ska lära sig att byta galopp. På mötet bestmde dom bla lite tävlingar och sånt och jag tror att det kommer vara en nat ponny dressyr i mitten av april! Super bra! Och det är några i Segersta som ska sälja en sadel som vi har på prov nu. För carres ligger inte bra på honom. Det är en svart Passir sadel. Jätte fin. Vi får hoppas att den passar. vi ska åka till fältis idag och då ska jag ha den. Jag och Frida var hemm och red alla och det blåste jätte mkt. Hästarna var helt galna när vi red dom. Jag red Carre och Gandalf och Frida red Oki och Alle. Fast dom var jätte duktiga!<3 Nu ska jag plugga!
Hejdå!!

Animo kavaj!

Animo kavajer tycker jag är grymt snygga! Önskar mig en sån i svart när jag fyller år.
Kram<3

Gårdagens ridpass

Hej! Ska skriva lite om träningen i Fältis idag.
Först ledde jag honom och sen satt jag upp och kortade tyglarna.
Har var väldigt rund och fin redan från början.
Han var helt otrolig hela ridpasset! :D
Känner verkligen att vi har utväcklats mkt under helgen!
Tränade mkt galopp, förvänd och enklabyten.
Även en hel del skänkelvikningar.
Red i ca 40-50 min.
Ett väldigt bra ridpass och jag är så nöjd!

Lite blandat

Hej! I helgen har jag varit på träningsläger i Segersta, det är därför jag inte har bloggat. Bloggar om det ikväll tror jag. Iaf, idag ska jag rida alle och leda Carre. Carre får vilodag idag eftersom att han har gått ganska hårt dom senaste dagarna. Det har gått VÄLDIGT bra!!!:D Men på fredag är det Uffe träning, på lördag ska vi till Segersta och då är det något om ungdomselit och på söndag är det tävling i Högbo! Jippy! Och nästa tävling är Fagersta (nationella klasser) och sen är det i Filipstad. Där är det också nationellt.
Hejdå!<3
 
Psssst! Här är startlistornaa till Högbo: http://online.equipe.com/sv/class_sections/66447/starts
 

Mias RS

Ville bara säga att jag tycker att Mias RS produkter är väldigt bra och hållbara!
Jag har flera sager från det märket och det är jätte bra tycker jag. Det rekomenderar jag verkligen!

Snöstorm

Hej, idag har det snöat igen :( ganska mkt också. Idag har jag inte ridit för jag har lite ont i nacken. För på gympan i skolan skulle man stå på huvudet och då ramlade jag typ ner på nacken :/ Inte så kul.. Det hade nog ändå inte gått att rida i snöstormen som är nu. Men jag ska nog gå ner till Carre snart och pyssla om honom lite och så. Har nyss badat också. Sååå skönt! :D underbart med ett fungerande badkar! Skriver nog imorgon eller igen ikväll!

Utvärdering och planering

Hej Svej!
Nu ska jag snart till skolan men jag hinner skriva om ridpasset igår.
Det var ju första dagen i skolan och så.
Men när jag kom hem fick jag jätte ont i huvudet. :(
Men jag åkte ändå och tränade i fältis för jag hade varit väldigt taggad hela dagen på att träna.
När jag tränade släppte lite av huvudvärken!
Iaf, det gick väldigt bra och träna!
Han kändes väldigt lösgjord och så och ganska framot.
Men det var väldigt fullt i ridhuset så man kunde inte göra så mkt övningar.
Jag ärväldigt nöjd med både mig och Carre!
 
Idag direkt när jag kommer hem från skolan ska jag och Julia åka till fältis med Sillen och Alle.
Så jag för skynda mig hem!
Och sen skrittar jag och Frida ut på Oki och Carre.
Ha det bra!
 

Ungdomselit!!

Hej!
Igår kväll fick jag, Frida och Julia reda på att vi fick vara med i Segerstas Ungdomselit! :D Ungdomselit är en elit satsning för ungdomar. Där får man bli en riktigt bra elit ryttare och ha väldigt kul dessutom. Och så ska vi samarbeta med Bosön. Kommer bli riktigt kul!:D var bara det jag ville säga,
HejDå!:*


<3


Dagens träning

Hej! Idag på morgonen har jag varit och tränat i fältis. Carre var ovanligt pigg! (Kan bero på att han är klippt) Men iaf, det gick väldigt bra. När han är pigg och så är han mycket lättare och så. Han gjorde alla övningar och så bra också! :D Ett av dom bättre ridpassen tycker jag. Nu snart kommer Wilma för jag ska vara med henne idag. Kul, kul! Skriver kanske ett snabbisinlägg ikväll.
KRAM

Gå in och kolla!!:D

Måste tipsa om en super blogg! Det är Idas, min tävlingskompis blogg! Hon och Mistral är grymma, så KOLLA KOLLA KOLLA :D

www.nattstad.se/idajanzon


Hinner inte blogga

Kommer inte hinna blogga mer idag, imorgon eller på fredag. Jag kommer var i Stockholm och inte ha tillgång till dator. Det kanske blir ett snabbis inlägg någon gång från mobilen, vi får se! ;) Ha det bra så hörs vi säkert på lördag!

2012

 
Januari: I januari hände det en väldigt tråkig sak. Carre blev halt och vi fick åka in med honom till Ulltuna. Han fick äta metacam vilket han inte gillar.. Hade även många bra tränimngspass i Högbo! Vill ni veta mer får ni kolla på rubriken "Januari 2012".
Bilden är inte från Januari.
 
Februari: I februari hände det inte mkt. Inga tävlingar utan bara träning, träning så det skulle bli en bra tävlings säsong, vilket det blev!
 
Mars:  I mars började det bli lite tävlingar! Den 24 var det tävling i Ludvika. LC:2 på 63,5% för att han var jätte rädd och spänd i ett av hörnen men vi vann ändå! Andra klassen var en LB:1 och då vann vi igen, fast denna gång på 71,%! Bra start på tävlingssäsongen! Den 31 var andra tävlingen. Dt var i Bollnäs. LB:1 och min fösta regionala tävling, LA:1. I LB:1:an skötte sig jätte bra! Vi vann på 72,41% och i LA:1:an vann vi igen på 69,21% och vi fick även vårat första nationella kval!
 
April: Den 11 var det dags för tävling igen. Denna gång i Rättvik. LA:1 och Lagtävlans programet. Det gick lite sisådär i LA:1:an. Men vi fick ändå 63,68% och var då färdigkvalade till nationellt! Lagtävlan gick bättre. Fick 64,85% och kom 2:a! I April kom även Sillen hem till oss för första gången!<3 Och den 29 var det tävling i Segersta. Samma klasser som i Rättvik. LA:1:an vann vi på 66,579% men han var väldigt seg och så. Andra klassen gick bättre tycker jag. Då fick jag 63,714% och vann! Dubbelvinst igen. ;)

 
Maj: 1 maj var min första nationella tävling. Gick inte så jätte bra, men jag var helt okej nöjd eftersom att det var min första nationella tävling. Fick 58%. Det var LA:2. Mitt första meeting var i mantorp 18-19 tror jag. LA:2, LA:4 och LA:4. # klasser alltså. I LA:2:an var jag inte nöjd och fick 54% andra klassen gick lite bättre och jag fick 57%. Andra dagen gick bäst och då fick jag 62%! Var väldigt nöjd sista dagen!
 
Juni: Första tävlingen i Juni var i Årsunda. Var väldigt regnit och tråkigt. Var LA:4. Jag vann på 64,63% och fick en jätte stor rosett. Jag fyllde även år den 14. Det var även träningar hos Uffe. Var som ett "ridläger" ungefär. Det var väldigt kul och vi fick mkt hjälp. Sen var det meeting i Hammarö. Det var 4 klasser, 2 per dag. Första dagen fick jag 58% och 59%. Andra dagen kändes han jätte fin och då fick vi först 62% och sen 65,854% och det var mitt första kval till SM!! Då kom vi även 2:a.
 
Juli: 5 juli åkte vi till skåne för derby och Falserbo. Sista dagen gick bäst på derbyt. Fick 64% och var värdigkvalad till SM! :D I Falsterbo kom sillen 5:a i A-finalen. Senare åkta vi ner till Jönköping för jag skulle vara med i "Hööks summer dressage dup". Kom tvåa i andra klassen. Duktig pojke!<3

 
Agusti: I agusti var det 2 speciellt stora tävlingar. SM och UVM. På SM första dagen gick det inte bra. 53% tror jag och kom sist. Andra dagen gick det lite bättre och jag fick 62,27% och jag kom till Consolation och fick då 61,33%. Var jätte nöjd och var jätte kul eftersom attd et var mitt första SM!
I tyskland gick det också bra förutom att Sillen hade en väldig otur sista klassen. Hagelstorm precis när han skulle in på banan.
 
September: I september var det bla tävling i fältis där jag vann överlägset på 71%. Det var även DM där det inte gick så bra, men kom ändå 3:a trots att jag red på typ halva banan.
 
 
Oktober: I oktober var det tävling i Högbo. Red LA:P1 och LA:P0. I LA:P1 fick jag 56% och var inte så nöjd. Men i LA:P0:an kändes det jätte bra och då vann jag! Högbo varäven sista tävlingen för året. Blev ett riktigt bra avslut!!
 
November: I november fick Carre gå ner lite i träning. Tränade en del för Jeanna och så. Vi var även på ryttargala och i Globen!!
 

December: I december hände inte häller så mkt. Förutom att jag ramlade av på julafton då alltså. ;)
 
Hoppas att 2013 blir lika bra som 2012. Eller ennu bättre!!! :D

Photos:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens ridpass

Hej, idag har jag ridit 2 hästar i Fältis. Alle först och sen Carre.
 
Almiro:  Alle red jag samtidigt som Frida red Oki. Jag hade väldigt mjuk och fin hand och han höll inte på med tungan! Jätte skönt!! Red först med "tungfelsplatta" men tog bort den sen och det kändes lika bra efter också. Är jätte nöjd med honom, bästa gången jag red honom tror jag! Han hae även bra form.
 
Carette:  Carre red jag ganska hårt på. Tränade mkt enklabyten, delar ur LA:P0, och lite skänkelvikningar och bakdelsvändningar. Är jätte nöjd och han gjorde grymma byten!!!:D Han bjöd framot otroligt bra så jag behövde inte driva alls! Jag har nog världens bästa ponny!<3 Vilken skulle kunna vara bättre liksom!?
 
Nu är jag anmäld till årets första tävling! Vill ha en mjuk start så jag börjar med en LA:1:a i Högbo 20/1. Det är helgen efter då jag och Frida ska på kurs till Jeanna och trimma lite och så! Kommer bli jätte kul! Sen kommer jag bara tävla nationellt och måste höja kvalen, för kvalgränsen har höjts från 64%-65% och man måste ha 2 kval och jag har bara ett över 65% så jag måste få ett till. Men det känns som om jag och carre har utvecklats jätte mkt sedan våren. Enkla bytena har blivit klockrena och bakdelsvändningarna är inte häller så dumma! :P Är jätte taggad till vårens tävlings säsong!!! :D
Jag har även bytt klubb till Segersta!
 
 

 

Mot Fältis!:D


RSS 2.0